Підготовка до ЗНО-2020

Підготовка до ЗНО-2020

У  м. Конотопі  була  проведена  значна  організаційна робота щодо підготовки до проведення  зовнішнього незалежного оцінювання.

З метою інформування населення міста з листопада 2019 року було організовано широке висвітлення важливих питань зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до закладів вищої освіти, та умов прийому до закладів вищої освіти України в 2020 році через проведення батьківських зборів, висвітлення інформації в Інтернет-мережі, на телебаченні.

У січні 2020 року відбувся підбір персоналу з числа педагогічних працівників, які будуть залучені в ЗНО-2020.

У лютомуберезні 2020 року проведено навчання та інструктаж для 225 педагогічних працівників, які будуть залучені в ЗНО у 2020 році в якості старших інструкторів, інструкторів, чергових на пунктах тестування ЗНО.

З 05.02.2020 по 24.03.2020 року відбулася реєстрація на ЗНО відповідно до графіка на базі КІСумДУ.

Своєчасно надіслані в установлені строки до ХРЦОЯО реєстраційні документи учасників ЗНО з числа закладів загальної середньої освіти.

Підготовлені пункти зовнішнього незалежного оцінювання на базі закладів освіти (КІСумДУ, Політехнічний технікум КІСумДУ, Індустр.- пед.технікум КІСумДУ, СШ №№2, 3,  ЗОШ №№5, 13).

У зв’язку  з  продовженням  карантину на території  України щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) до 22 травня 2020 року проведення пробного та основного зовнішнього незалежного оцінювання   відтерміновано.

Дати проведення ЗНО залежитимуть від завершення карантину.

Якщо карантин завершиться до початку червня, основна сесія тестування пройде між 25 червня та 17 липня. Якщо карантин триватиме до початку серпня, ЗНО відбудеться з 17 серпня до 4 вересня. Вступна кампанія в українських університетах також відповідно зміниться.

Заповнено орієнтовний список та графік задіяних на ЗНО педагогів.

Що ще планується зробити:

  1. Зібрати та узагальнити інформацію щодо вибору предметів учнями у формі ДПА та ЗНО, а також про потребу учнів у підвезенні до пунктів тестування під час складання ДПА/ЗНО до м. Суми та м. Шостка.

Усі наступні заходи будуть залежати від закінчення карантину:

  1. Заповнити електронну базу ХРЦОЯО та УЦОЯО щодо залучення педагогів до ЗНО-2020.
  2. Провести інструктивні наради на пунктах тестування з залученими педагогами на пунктах тестування.
  3. Провести нараду в міській раді з усіма структурними підрозділами, які будуть залучені до ЗНО:

Відповідальними за ЗНО у місті та відповідальному за пункт тестування (Тимчук Н.С., Матвійчук О.Б., Слизькому О.П., Третяковій  Г.П., Олійнику С.М., Іващенку М.М., Бандурці Л.В., Карпенко І.М.);

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту    населення та взаємодії з правоохоронними  органами  Конотопської міської ради (начальник Мусієнко С.В.),

– Конотопський  відділ поліції  Головного Управління національної поліції в Сумській області (начальник Семікоп С.М.);

Головний лікар комунального закладу Центральної районної лікарні  ім. академіка М.І.Давидова (Згонник В.П.);

Управління економіки Конотопської міської ради (в.о. начальника Коваленко О.В.)

–  Управління житловокомунального господарства (в.о. начальника Колесников А.Ю.);

–  Спецзв`язок.

  1. Домовитися з перевізниками щодо підвезення учнів до пунктів тестування в м. Шостка та м. Суми.
  2. Розробити розпорядження міського голови Конотопської міської ради «Про організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання у м.Конотоп в 2020 році»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *